joi, 5 decembrie 2013

Coliere fashion Part I

Suntem in plin sezon rece asa ca incepem cautarea accesoriilor calduroase, care sa ofere si personalitate outfiturilor noastre.

Până și cea mai banală combinație de articole vestimentare poate deveni o ținută demnă de lăudat dacă este accesorizată cum trebuie. Un colier statement colorat are puterea de a da viață unei ținute all black.
Este vital pentru un stil vestimentar de efect și de bun gust să cunoaștem importanța cantității culorii din alegerile noastre vestimentare de zi cu zi.
Pentru a vă simplifica munca, țineti minte ideea că ”Less is more”.. tot timpul ceva simplu va fi mai elegant și mai de efect decât o ținută în zeci de culori și materiale. Aici vine partea mea favorită… De cele mai multe ori prefer să aleg articole vestimentare cât mai simple și îmi place să merg pe accesorii, coliere cât mai colorate și fanteziste. Știu că accesoriile sunt acele articole care pot face o ținută să arate perfect sau din contră, pot să o facă să pară un kitsch.
Așadar, fetelor, azi avem un articol care sper să vă servească drept inspirație în alegerea următoarelor ținute vestimentare!
Nu trebuie să pierdeți nicidecum din vedere faptul că accesoriile dau viață ținutei și exprimă cel mai bine feminitatea, tocmai de aceea trebuie să știm cum să le asortăm și să le alegem în funcție de personalitatea și stilul nostru.
Va ofer o mica lista cu coliere si de unde se pot cumpara. Sper sa va fie de folos, cine stie, poate descoperiti un model dragut pentru voi. Ma voi ocupa legat de aceasta tema, cu coliere mai mult timp, deoarece este o pasiune pentru mine. Pentru noi fetele in general. Coliere sunt un must in 2013 si asa va fi mereu. Voi posta multe poze in care va regasiti, poze cu asortarea colierelor in diferite moduri si cu regulile lor.
Lista colierelor. De aici se pot cumpara:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu