miercuri, 4 decembrie 2013

COLIERELE STATEMENT UN ACCESORIU PENTRU UN OUTFIT REUSIT!

Recunosc, nu de foarte mult timp port astfel de coliere. Insa odata ce le-am  descoperit, am inceput sa le iubesc. Spre rusinea mea pot spune ca aceste coliere supradimensionate nu sunt o noutate (pentru mine da ), au fost purtate dintotdeauna…Sa ne amintim de exemplu de perioadele punk sau heavy-metal, unde acest tip de accesoriu purtau un rol destul de important. Da ele s-au schimbat in timp, au devenit ba mai subtiri, unele mult mai mari, altele au pus accent pe feminitate si tot asa.
Insa acest tip de colier poate fi folosit cu usurinta( in unele cazuri se si exagereaza ce-i drept). In afara de faptul ca sunt  in voga, sunt si extrem de frumoase si se potrivesc tinutelor asortate. Putem foarte usor sa asortam o bluza cu un colier statment sau o camasa. Asta depinde de imaginatia ta, fiecare cu ideile si cu personalitatea sa. Mie imi este tare greu sa ies din casa fara a purta un colier. M-am obisnuit sa am acel accesoriu mereu ( cu unele exceptii desigur). 
Un colier statement este acel accesoriu impresionant care are puterea de-a transforma radical o aparitie. Insa, pentru ca ansamblul sa fie unul reusit, trebuie sa iei in considerare cateva aspecte esentiale atunci cand iti cumperi bijuteria si sa o porti cu piese vestimentare din acelasi registru. Iubitoarele de moda stiu ca un colier statement este condimentul oricarei tinute, insa exact ca-n cazul unui preparat culinar, orice exces poate dauna iremediabil rezultatului final.
Integrarea unui colier statement in garderoba ta de zi cu zi este o solutie interesanta pentru a personaliza o tinuta compusa din piese de baza sau pentru a defini un outfit destinat unui eveniment special.
Sfaturile mele in alegerea unui colier statment:
- Nu asorta colierul cu geanta sau cu pantofii. No no no
-Intotdeauna sa tii cont de :marime, culoare si de materialul din care este confectionat.
-Incearca sa ai propriile idei si propria ta personalitate( aici da trebuie sa fii tu) , nu te lasa influentat de ce se poarta si cum se poarta, tu iti asortezi singura tinuta.
Asa ca eu va urez multa bafta si sper sa va fie de folos ceea ce am scris.
O zi frumoasa in continuare.
Si acum cateva poze de final <3 cius :*

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu