miercuri, 15 ianuarie 2014

Coliere Part IIȘtim foarte bine că fiecare început de sezon atrage după sine și câteva schimbări atât în alimentație cât și în vestimentație. Cele mai importante din garderobă sunt bineînțeles: pantofii rezistenți la ploaie, hainele mai groase și accesoriile asortate cu toate acestea.
Desigur bijuteriile sunt unele dintre cele mai bune articole de fashion pentru femei în care inelele, cerceii, brățările și colierele sunt incluse. Toate aceste componente sporesc frumusețea unei femei și totodată vei păși cu mare încredere în lume, fără a fi nevoită să asculți bârfele răutăcioase.
Bijuteriile de prima clasă sunt un semn de tradiție și obiceiuri specifice popoarelor ce le poartă. Obiceiurile și tradițiile civilizației moderne trebuie modelate creativ prin asortarea bucăților de aur, argint și alte materiale metalice și nemetalice făcute manual. Argintul, cuprul sau alte metale au devenit un amestec omogen împreună cu bijuteriile din aur.

Tipuri de coliere pe care trebuie să le ai în colecția ta de bijuterii


30 centimetri – Colierul tip “Guler” (Collar)
Acest tip de colier se poartă foarte aproape de mijlocul gâtului. Pentru un look eleqant și clasic, acest colier poate fi asortat la un decolteu în forma de V sau la ținute cu umerii goi. Ocazional, poate fi asortat la helanca sau rochii cu decolteu tip bărcuță. Dacă ai fața rotundă sau gâtul scurt, acest tip de colier nu este cea mai buna alegere pentru tine.

40 centimetri – Colierul “Cravata” (Choker)
Aceasta este, probabil, una dintre cele mai versatile și populare lungimi. Se potrivește la orice ținută și este favoritul multor femei pentru că scoate în evidență linia gâtului.

45 centimetri – Colierul “Printesa” (Princess)
Colierul tip “prințesă” este potrivit pentru decolteuri mari sau mici, generoase sau mai puțin generoase, fiind o alegere care armonizează orice tip de corp.
50-60 centimetri - Colierul “Matineu” (Matinee)
Atât colierul cu lungimea de 50 cm cât și cel cu lungimea de 60 cm sunt numite “matinee”. Aceste lănțișoare sunt elegante, potrivite la ținute casual sau rochii business. Ai grijă când porți acest colier – asigură-te că ținuta nu este foarte îndrăzneață. În evidență trebuie să iasă, fie ținuta fie accesoriul, nu ambele.75 centimetri – Colierul “Opera” (Opera)
Aceasta este cea mai flexibilă lungime de lănțișor. Acest colier îl poți purta ca atare sau în două șiraguri, la baza gâtului. Purtat corect, acest colier îmbunătațește nivelul de eleganță al unei ținute.


90 centimetri – Colierul “Franghie” (Rope)
Cu o super-lungime, acest colier se bucură de aceeași flexibilitate ca și colierul Opera. Poate fi purtat ca atare, în două sau trei siraguri. Pe cât de minunat sună colierul Franghie nu se potrivește tuturor. Dacă esti mignonă, acest tip de colier ți-ar face corpul să pară chiar mai mic. Dacă te hotărăști să îl porți în straturi, partea de sus a corpului ar putea arăta disproporționată. Indicat ar fi să alegi un colier de o lungime mai mică, în acest caz.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu