miercuri, 15 ianuarie 2014

Top 5 coliere in tendițe și cum pot fi purtate acestea!


Direct din inima junglei
Motivele tribale și imprimeurile snake skin sunt un must-have al noului sezon. Dacă nu îndrăzneşti însă să porţi o rochie cu un print atât de puternic, te poţi oricând limita doar la un colier, cu care sigur vei avea la fel de mult succes. Avantajul acestor accesorii este acela că sunt foarte versatile şi pot fi combinate în foarte multe ţinute. Le poţi folosi pentru a obţine atât un look boho-chic cât şi unul foarte elegant.


  Accesoriul perfect pentru ţinute rock-chic
Dacă îţi doreşti un look rockish colierele supradimensionate cu ţinte şi lanţuri sunt cel mai potrivite în acest sens. Le poţi purta la o ţinută cu o rochie de vară şi botine pentru un look mai feminin sau cu o fustă de piele şi un top cropuit.

Perlele reinventate
Perlele au fost dintotdeauna un simbol al eleganţei şi un accesoriu de nelipsit din garderoba oricărei femei. A venit însă momentul ca şi ele să fie reinventate. Astfel, acum poţi alege pentru ţinuta ta de birou un colier supradimensionat din perle cu care să dărâmi orice mit despre stilul office şi graniţele sale restrânse.

Imprimeuri etnice
Unul dintre cele mai apreciate printuri din sezonul primăvară-vară 2013 este acela etnic. Fie că insipiraţia vine din portul popular sau din costumele tradiţionale indiene, acest imprimeu poate sparge cu succes monotonia oricărei ţinute. Nu te feri să porţi astfel de coliere chiar şi cu fustă lejeră cu aceleaşi motive tradiţionale şi un top monocrom, pentru mai mult impact.
Oricare model ar fi preferatul tău, în galeria foto găseşti mai multe idei de coliere perfecte pentru noul sezon.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu